Futurist in optimist ta petek v Portorožu

 

TeamBuilding2go.jpg

»Smo prva družba v civilizaciji, ko se moramo starejši učiti od mladih,« smo se naučili od slovenskega antropologa dr. Jožeta Ramovša. Andragog dr. Zoran Jelenc pa nas je v svoji knjigi opozoril na futurista Alvina Tofllerja, ki pravi: »Analfabet prihodnosti ne bo tisti, ki ne bo znal pisati ali brati. Temveč tisti, ki se ne bo sposoben, učiti, od-učiti in na novo učiti.«

Kako ta spoznanja peljati v prakso podjetij? Izzive razvoja kompetenc in preobrazbe podjetij bomo osvetlil na delavnici Prihodnost dela – s hitrostjo reaktivca, s futuristom Gerdom in optimistko Edito, v petek, 29. septembra 2017, od 14. do 17.30 ure v Kongresnem centru Portus v Hotelu Slovenija, dvorana James Cook. Več na www.sklad-kadri.si.

O prihodnosti dela in veščinah ustvarjalnih ljudi smo se pogovarjali tudi v Polnočnem klubu z Vido Petrovčič: Kje ste kadri, kje ste inženirji? Andrej Božič, Manager leta 2016, Gorazd Lampič, Elaphe, Mladi manager 2016, Urška Jež, ABC Pospeševalnik, in mag. Edita Krajnović, Mediade.