VODENJE SPREMEMB

Z NAMI BOSTE PRI VODENJU SPREMEMB VARNEJŠI IN HITREJŠI.

Kako voditi v spremembe? Kako uveljaviti v organizaciji tisto, kar je pomembno za njen obstoj, razvoj in rast? Kako uveljavljati vrednote ali dvigniti sodelovanje? 

V podpori uveljavljanja sprememb smo Mediade mojstri. Z znanji in izkušnjami vodenja ter komuniciranja razumemo, kaj je potrebno, da ljudje dobro sodelujemo in se povežemo za skupen cilj. Vemo, kaj dviguje zaupanje in kaj zmanjšuje negotovost.  

ROTOR: MOTIVIRANJE ZA SPREMEMBE 

Celovit in učinkovit program uveljavljanja sprememb, ki ga pripravimo in izvajamo po meri podjetja, smo poimenovali Rotor®. Izraz smo našli v inženirskem svetu. Rotor je gibljivi del motorja. Njegova vrtenje je posledica interakcije med navitji in magnetnimi polji, ki povzročajo navor okoli rotorjeve osi. 

Tudi spremembe so posledica interakcije: otipljivega in neotipljivega v organizaciji. Odnosov, ki poženejo tok, ni možno videti, obstajajo pa orodja, da merimo njihovo kakovost in moč. V procesih sprememb kombiniramo razumski del kot potrebni pogoj in čustveni del kot zadostni pogoj, da ljudje sprejmejo sprememb.  

Celovit program ali le delavnica 

Naša vloga je prispevati, da se motivacija za spremembe okrepi. Rotor® se v vašem podjetju lahko zavrti kot celovit program ali le delavnica

Pokličite nas ali nam pišite za več informacij: edita(at)mediade.si M: 040 488 040