REVIJE, GLASILA

Prava vsebina, odeta v odličen dizajn

Dobra revija živi življenje

Ljudje radi beremo. Radi primemo v roke revijo ali časopis in ga prelistamo. Revije in glasila so še vedno eno ključnih orodij komuniciranja podjetij. Z njimi obveščajo ter združujejo zaposlene ali se želijo dotakniti strank. Dobra revija živi življenje podjetja.

Z mislijo na uporabnike

V hitrem tempu za projekte, ki so pomembni, a največkrat ne na prvem mestu, včasih zmanjka energije. Zato smo tukaj mi, da vas dopolnimo. Z novinarskimi znanji, z marketingom, veščinami komuniciranja. Naš cilj ni delati najboljše revije za naročnike, temveč z naročniki, z mislijo na uporabnike. Smo soustvarjalci Petrolove revije Energija med nami, MQ revije, ki jo izdaja Združenje Manager, Laser&Health Academy Magazina, Bisnode Biltena.

Tudi na kitajskem trgu

V ospredje postavljamo bralce revije, ki jih s strokovnimi, profesionalno napisanimi ter urejenimi članki obveščamo, navdihujemo in izobražujemo. Pri ustvarjanju združujemo naročnikove želje in potrebe s sodobnimi trendi korporativnih revij ter profesionalno napisanimi ter urejenimi besedili. Želite doseči kupce na kitajskem trgu? V Mediadah smo naredili tudi že revijo v kitajščini!