Kako učinkovito komunicirati z zaposlenimi v trenutnih razmerah in … preživeti

  1. Pravite, da vam je mar za naše zdravje. Zakaj potem ne zaprete proizvodnje?
  2. Zakaj so 'oni' lahko doma?
  3. Nas boste dali na 'čakanje'?
  4. Javni prevoz je obstal, jaz pa moram na delo. Kaj naj naredim?
  5. Ali me boste prednostno odpustili, če moram zaradi varstva šoloobveznega otroka ostati doma?


Najpogostejša vprašanja, ki v zadnjem času krožijo v zraku. V službah, domovih, po digitalnih kanalih. Vodstva slovenskih podjetij so v nezavidljivem položaju. Poslovanje bi želeli nadaljevati do te mere, da podjetja kot tudi delovna mesta, preživijo. Vendar pa je delovati v trenutnih razmerah ne samo poslovni izziv temveč tudi komunikacijski.

Dejstvo je, da je kriza sestavni element okolja, v katerem poslujemo. Zato je dobro nanjo pogledati kot na priložnost za izboljšave, inovativne pristope in hitrejše reševanje težav, ki smo jih doslej potiskali v ozadje in se z njimi nismo resno soočili. Situacija, v kateri se nahajamo danes, je specifična, saj je v njej potencialno ogroženo naše zdravje ter zdravje naših zaposlenih. Negotovost je večplastna: ne vemo, kako dolgo bo vse skupaj trajalo, kakšen bo svet po koncu krize, podjetje je negotovo glede poslovanja, ljudje pa zaskrbljeni zaradi svojih služb.

V Mediadah smo skupaj s strokovnjakinjami staknili glave in pripravili priročnik, ki je namenjen vsem vodjem ter strokovnjakom za (interno) komuniciranje, ki imajo v trenutnih razmerah pomembno vlogo in nalogo: čim bolj jasno, odkrito in tenkočutno komunicirati z zaposlenimi. Da jih še bolj povezujemo, dvigujemo njihovo motivacijo in zavzetost, jih pomirjamo in vlivamo samozavest za – jutri.

Priporocnik.jpg

Mediade v letu 2020 praznujemo 15. rojstni dan, ob tej priložnosti smo se že razveselili prvega letošnjega darila: smo prejemniki bonitetne odličnost AAA, s katero se uvrščamo v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

V Mediadah z znanjem in energijo ustvarjamo povezave med ambicioznimi podjetji, organizacijami in posamezniki, ter tistimi, na katere želite vplivati: kupce, sodelavce, javnost ali medije. Skupno sodelovanje in uspešno izvedbo projektov podpiramo z najvišjimi standardi poslovne etike in ostajamo zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev.


Uvrščeni med 23,2 % bonitetno odličnih podjetij na trgu

Zanesljivost poslovanja izkazujemo tudi formalno s certifikatom bonitetne odličnosti AAA. Z njim nas družba Bisnode Slovenija uvršča v sam vrh najboljših pravnih subjektov v Sloveniji med 23,2 % bonitetno odličnih podjetij na trgu.


Varno, vzorno in uspešno se veselimo novih izzivov, ki nas čakajo v prihodnjih 15 letih. Če potrebujete pomoč pri reševanju svojih, se z veseljem odzovemo vašemu povabilu na kavo