Na Managerskem kongresu tudi Mediade

Letošnji Managerski kongres Združenja Manager, je potekal 29. in 30. septembra v portoroškem Grand Hotelu Bernardin. Zbralo se je rekordnih 330 managerk in managerjev, Andrej Božič, generalni direktor Steklarne Hrastnik je bil imenovan za Managerja leta 2016, OMV Slovenija pa Managerkam prijazno podjetje.

Prvi dan smo s futurologom in digitalnim strategom Rudyjem de Waelejem razmišljali, kako voditi v času eksponentnih sprememb, na okrogli mizi s priznanimi gosti odkrivali, ali in kako smo pripravljeni na digitalni vzlet, in podpisali Digitalno obljubo za boljšo prihodnost. Petkov delavni dan pa so zaznamovali: strateška strokovnjakinja za digitalno preobrazbo Silvija Seres z nasveti, kako digitalno agendo uvrstiti na dnevni red, Marko Derča je predstavil digitalni indeks slovenskega gospodarstva; s prve roke smo izvedeli, kaj označuje uspešne preobrazbe in skupaj razvozljavali digitalne izzive. Bilo je aktivno, povezovalno, učeče in navdihujoče.

Mediade smo sodelovale z vsebinsko pripravo vozlišč drugega dne Managerskega kongresa, ki jih je povezovala Edita Krajnović

Nekaj prvih utrinkov si lahko ogledate v galeriji.

managerski.jpg