Naši sestanki so drugačni

 

Po raziskavah naj bi kar 31 ur na mesec ali več kot štiri delovne dni porabili na neučinkovitih sestankih. Še več: kar 73 % udeležencev pove, da med sestanki delajo druge naloge, 39 % pa jih priznava, da z mislimi odtavajo popolnoma drugam. Preveliko število sestankov ima negativen učinek na zaposlene in dviguje njihovo utrujenost. 

Sestanki za delovni polet
Kakšni so vaši sestanki? Zamislite si, da na njih dobite delovni polet. Vrsto idej za vaše delo. Da ljudem sijejo iskrice iz oči. Se zdi (pre)daleč od resničnosti? Pa ni. Če le razumemo, da je čas, ki ga preživimo skupaj, dragocen.  Zato cilj sestanka ni le uspeh: danes šteje, da je sestanek kakovosten, če je bil: uspešen, učinkovit in smo na njem nekaj (novega) ustvarili. In za povrh pri tem uživali ali se dobro počutili.

Sestanki 2.png

Tudi komunikacija je lahko inovativna
Na srečanju se bomo posvetili komunikaciji, ki velja za sodobna, napredna in inovativna okolja. Razložili bomo, zakaj tisto, kar je delovalo včeraj, odpoveduje. Kako moramo vsi spreminjati svoje veščine in poglede, da smo se zmožni dogovoriti in prispevati k skupnemu cilju. Zakaj ne gre več le za znanje in kakovost, temveč tudi ideje in agilnost.

Predstavili vam bomo 13 idej za boljše sestanke.

Če vas delavnica zanima, se nam javite na anisa(at)mediade.si