RAZISKAVA: KAKOVOST KOMUNICIRANJA VODIJ V KRIZI

V času krize opazujemo različne prakse komuniciranja: odlične, a tudi manj zgledne. Zato smo zasnovali vprašalnik, s katerim med zaposlenimi preverjamo kakovost komuniciranja vodij v krizi.

Prosimo vas za 3 minute vašega časa. Z izbiro odgovorov v kratkem vprašalniku o komuniciranju v kriznem obdobju boste pomagali, da se izboljšamo. Izvedeli bomo, kaj vodje delajo dobro in v čem se morajo še izboljšati. → Klik na vprašalnik.

Enostaven vprašalnik zajema 16 vprašanj in je v celoti anonimen. Namenjen je raziskovanju kriznega vodenja in spodbudi za vodenje s posluhom za ljudi.

Jamčimo: ko se bo izboljšala komunikacija, se bo izboljšalo počutje, zavzetost ljudi in rezultati. Kdor reši vprašalnik, izve kako in zakaj. 

Izvajalec raziskave je družba Mediade, soavtor metodologije Zlata nit: izbora zaposlovalca leta in z priznanja Z leti še vedno ZAvzeti. Ugotovitve bodo predstavljene javnosti in objavljene na spletni strani izvajalca. Strokovna prispevka bosta pripravljena za MQ portal Združenja Manager in revijo Ekonomska demokracija.

Mediade v letu 2020 praznujemo 15. rojstni dan, ob tej priložnosti smo se že razveselili prvega letošnjega darila: smo prejemniki bonitetne odličnost AAA, s katero se uvrščamo v najvišji razred bonitetne odličnosti v Sloveniji.

V Mediadah z znanjem in energijo ustvarjamo povezave med ambicioznimi podjetji, organizacijami in posamezniki, ter tistimi, na katere želite vplivati: kupce, sodelavce, javnost ali medije. Skupno sodelovanje in uspešno izvedbo projektov podpiramo z najvišjimi standardi poslovne etike in ostajamo zanesljiv partner glede plačilne sposobnosti, zanesljivosti dobave in kakovosti izdelkov ter storitev.


Uvrščeni med 23,2 % bonitetno odličnih podjetij na trgu

Zanesljivost poslovanja izkazujemo tudi formalno s certifikatom bonitetne odličnosti AAA. Z njim nas družba Bisnode Slovenija uvršča v sam vrh najboljših pravnih subjektov v Sloveniji med 23,2 % bonitetno odličnih podjetij na trgu.


Varno, vzorno in uspešno se veselimo novih izzivov, ki nas čakajo v prihodnjih 15 letih. Če potrebujete pomoč pri reševanju svojih, se z veseljem odzovemo vašemu povabilu na kavo