Vprašanja so dobila odgovore

Kako postati zvezda? Odgovorila nam je svetovna prvakinja. Da  pri tem štejeta podpora in mentorstvo, smo izvedeli od petih voditeljic mentorskih mrež. Kako se digitalno preobraziti? Izvedeli smo iz prve roke. Kako biti karizmatičen? Prisluhnili smo Zvezdani.  

Market.ing za svetovni vrh? Vprašali smo šest ´marketingašic˙-komunikatork in idejnega managerja. Kako imeti hitrejši korak od konkurence? Vprašali smo štiri managerje, od tega tri fizike, tri Matjaže in enega plezalca in se spogledali z evritmijo. In kako uspeti s talenti in inovativnostjo? Odgovor je ponudila inovatorka, ki danes zaseda mesto evropske komisarke za promet.  

29. februarja smo v Domu gospodarstva soustvarili Podarjen dan. 24-urni dogodek, s katerim smo počastili vstop Mediad v najstniška leta. Igrali smo Človek ne jezi se, jedli jabolka Evrosad in se sladkali z dobrotami Čokoladnega ateljeja Dobnik. V najboljši družbi, kjer velja: Vedno boljši smo lahko, vedno boljši bomo - skupaj! Skozi oko kamere nas je - z nasmehom -  spremljal fotograf Andrej Križ in nam poklonil dan v slikah.